torstai 28. toukokuuta 2015

miami mammamia!

Kaikki hyvin Miamin auringon alla!Mulla oli ennen lomaa vakaa aikomus treenailla täällä ihan yhtä säännöllisesti kuin kotonakin. Viimeinen pitkiskin oli suunnitelmissa suorittaa ennen HHM:ää, joka lähestyy koko ajan ja on jo 1,5 viikon päässä! Sitten tuli se lähtöpäivän kurkkukipu, joka jatkui seuraavana päivänäkin ja sen jälkeen muuttui sellaiseksi mun-pää-on-täynnä-räkää nuhaksi, sitten taas takaisin kurkkukivun suuntaan (avoautolla ja ilmastoinnilla saattoi olla osuutta asiaan...) ja lopulta sellaiseksi mukavan irtoavaksi yskäksi. Joten olenpa sitten lepuutellut oikein olan takaa! Viime viikon yhteenveto on helppo tehdä, on nimittäin kaupunkikävelyitä ja - pyöräilyitä lukuunottamatta puhdas nolla! Nyt kuitenkin aamulla päätin että joko alkaisi riittää ja kävin tutustumassa hotellin fitness centerin tarjontaan. 


Hotellin sali oli pienehkö mutta hyvin varusteltu (niitäkin on nähty missä on parit käsipainot juoksumaton lisäksi), tosin itse päädyin tällä kertaa käyttämään vain juoksumattoa, TRX-naruja ja bosua. Noita TRX-naruja olen sillä silmällä vilkuillut salilla jo pitkään, mutta jotenkin kynnys kokeilemiseen on ollut liian suuri julkisesti ilman kenenkään tukea ja opastusta. Instragram on toki mullekin jo pitkään näyttänyt mitä kaikkea niillä voi tehdä, joten sinänsä asia oli teoriassa tuttu. Nyt kun olin hotellin katolla yksin (muu sali oli sisätiloissa, mutta TRX, bosut ja soutulaite kattoterassilla) uskaltauduin vihdoin kokeilemaan. Kolmea - neljää liikettä, mitä nyt siinä hetkessä muistin instasta nähneeni + vatsoja bosulla kuntopiirimäisesti kolme settiä. Tykkäsin kyllä tosi paljon tuosta TRX:stä ja loppupäivän kaavailinkin mielessäni että pitäisikö sellaiset ostaa kotiinkin... Treeni oli kovin rento, ilman mitään sykemittareita, eikä se kestänytkään kuin puoli tuntia. Lomamoodiin sopivaa. :)


Päivät kuluu muuten aika pitkälti altaalla auringossa ja kirjaa lukiessa. Iltaisin sitten voi vähän enemmän aktivoitua. Meidän hotelli sijaitsee aikalailla keskivälissä Miami Beachia etelä-pohjois-akselilla ja tänään lähdettiin tutkailemaan tarkemmin tuota South Beachia eli sobea. Siltä reissulta nämä kuvat. :) Tuolla ihan etelässä on kyllä todella vahvat Miami Vice -vibat, vaikka en ole tainnut ko. sarjaa / elokuvaa nähdäkään. Rantaa lähimpänä kulkeva Ocean Drive -tie on käytännössä täynnä hotelleja ja niiden ravintoloita ja ulkonäkö on pastellinen koko värikirjossa 30-luvun tyyliin (Art Deco tyyliä - sen opin tänään). Näkemisen arvoinen paikka! Itseäni tosin ehkä vähän ahdisti kaikenlaiset oudot hiihtäjät (kaupustelijat, pössyttelijät ja muut oudot ihmiset), jotka ovat selvästi pakkautuneet tuolle seudulle. Aika harmittomia kuitenkin taitavat olla ja rannan puolella niitä ei sitten enää oikein näkynytkään.

Itse rantahan on siis valtava ja hengenpelastajien koppeineen todella hieno! Kuin elokuvasta tämäkin ja aika monessa elokuvassa on tainnut ollakin. Rantaa tosiaankin riittää eteläkärjestä ihan tähän meidän hotellin edustalle ja sen ohi vielä kilometrikaupalla, aina Miami Beachin pohjoisnurkkaan saakka. Jokainen hengenpelastajan koppi oli maalattu eri värein, tässä postauksessa on nyt ihan vaan muutama maistiainen.Olisi kyllä aika upeaa lenkkimaastoa koko tuo reitti (yhteen suuntaan kun käveltiin niin n. 6 km tuli tähän meidän hotellille mennessä ja eteenpäinkin olisi voinut jatkaa). Lenkkeililjöitä näkyi sekä ihan rannalla (ei ollut kovin upottavaa hiekkaa kohdissa missä ajettiin autollakin) sekä sitten rannan tuntumassa menevällä kävelykadulla. Jospa tuolla lenkkeilyä onnistuisi kokeilemaan vielä huomenna! Siis aamulla varhain tai auringonlaskun aikoihin, muuten kyllä uhkaa lämpöhalvaus.

No, katsotaan miten sopii lomalaisten aikatauluihin ja moodiin ylipäänsä. On nimittäin melko rento meininki juuri nyt 8)

2 kommenttia:

  1. Vautsi Hanna! On teillä upeat maisemat :D Tiedän kyllä tunteen, mitä on olla reissussa ihan kipeenä. Ei oo ihan samaa nannaa kuin olis terveenä. Nyt sitten vaan paranemisia ja rentoa lepoilua! T.Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä kelpaa! :) onneksi tämä olotila on kuitenkin ihan mukiinmenevä loikoilulle, on vaan ylimääräiset rehkimiset täytynyt jättää väliin!

      Poista