maanantai 29. helmikuuta 2016

Parasta just nyt - helmikuu

Oon havainnut olevani hyvin kausiluontoinen henkilö ja innostun aina hetkeksi jostakin. Samat aiheet voi vuoden aikana ensin innostaa, sitten kyllästyttää ja sitten taas innostaa. Voi olla että en näitäkään postauksia jaksa tehdä joka kuukausi, mutta nyt innostuin tästä. :D Joten helmikuun parhaista jutuista yhteenvetoa tässä näin: 

Ilmiö

Kevät! <3 Ja herkuttomuus. Helmikuu meni ilman sokeriherkkuja ja sipsejä ilman suurempia tuskia. Just nyt en odottele kädet täristen että pääsen huomenna avaamaan karkkipussin, itseasiassa ihan päin vastoin ei juurikaan tee karkkia edes mieli. Tästä on hyvä jatkaa. :) Treenilaji

No kyllä tähän on sanottava se laskettelu. :) Oli se niin kivaa ja elämyksellistä, ja nyt olisi siihen lajiin into huipussaan! Muuten olisi sanottava uinti, jota tuli harrastettua normaalia enemmän. Mm. yhden viikon treenit koostuivat pelkästään uinnista, kun mikään muu ei sattunut innostamaan :D

Lenkkimaisemat

Hyde Park. Olin jostain syystä koko syksyn ja talven ihan kyllästynyt Hyde Parkiin, mutta nyt se on vuorostaan todella pop mun lenkkimaisemissa :) 

Treenimusiikki

Koko kuudauden soitetuin lienee Antti Tuisku - Party (papiidipaadi). Pakko mainita kuitenkin myös Macklemoren uusi levy, joka julkaistiin tuossa pari päivää sitten ja sieltä etenkin Dance Off ja Let's Eat. 

Yksittäinen treeni

Sisäpyörä - juoksumatto yhdistelmätreeni. Tein matalalla sykkeellä 20 min wattbikella + 10 min juoksumatolla settejä x 4, eli yhteensä vaihtoineen reilut 2h. Aika meni yllättävän äkkiä, kun treeni oli pilkottu osiin. Esim 2 h pelkästään wattbikella olis ollut huomattavasti pitkäveteisempää, eikä just sinä päivänä pitkä juoksulenkkikään houkutellut. 

Aamiainen

Banaanipannari marjoilla on ollut varmaan mun kuukauden syödyin aamiainen. Nam :) (Kuvassa myös vähän luonnonjugurttia ja mantelilastuja mukana. Manteli voi tulla jäädäkseen, mutta jugurtti ei mielestäni sopinut tähän niin hyvin). 

Blogi

Sairaan kaunis maailma. Oon seurannut Marissaa instan puolella pitempään, mutta blogia olen lukenut erityisen ahkerasti vasta nyt, kun huomasin että Marissa otti ja pakkasi kamansa miehensä kanssa ja muutti ulkomaille. Myös blogin alppipostaukset on sattuneesta syystä olleet kiinnostavia just nyt :) 

Muu aktiviteetti

Uudet kohteet avartaa mieltä aina, joten tähän on vastattava Italian reissusta se kaikki muu aktiviteetti laskettelun lisäksi - lähinnä siis syöminen ja maisemien ihailu sekä muu kohteisiin tutustuminen. Torino oli kaunis ja pidin myös meidän pikku Cesanasta. Vuoristoteillä ajelu ei ollut ihan parasta hupia, mutta jännittävää senkin edestä.

Löytö

Tämän otsikon olen lisännyt mukaan jo kuukauden alkupuolella kun sain idean tästä postauksesta, ja nyt piti todella miettiä mitä olen mahtanut tässä kuussa löytää. Voisin sanoa vaikkapa että tuo Hashweh ruokana ja reseptinä oli mainio löytö :) 

Kuva

Helmikuussa tuli otettua useampikin hieno kuva, mutta oma suosikki taitaa olla tämä:
Treenisaldo

Koko kuukauden saldoksi tuli treenitunteja yhteensä 19h, eli keskimäärin n. 4,5 h / viikko. Sanotaanko näin että olisi voinut olla parempikin, mutta on niitä huonompiakin kyllä ollut. Tästä on hyvä lähteä kesää kohti ja kasvattamaan treenitunteja! 

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva tapa kertoa kuukauden kohokohtia! Tykkäsin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Ehkä tämä saa siis jatkoa maaliskuussa! :)

   Poista
 2. Kiva ja pirteä postaus :)! Ja onnea hyvin menneestä herkuttomuudesta jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaima! :) Positiivisia juttuja kannattaa kyllä aina muistella :)

   Poista
 3. Kiva kun ytimekkään kohokohta-postauksen kuvineen ehti lukaista jo ennen töihin lähtöä.
  Laskettelu on kyllä koukuttavaa kun löytää itselle sopivat mäet. Tällaisia vihreitä on esim. Rukalla.
  Anneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oli tämmönen nopee postaus tähän väliin. Hyvä olla niitäkin välillä :) Rukalle ja muualle Lappiin olisi kyllä kiva päästä, harmi että tän kevään aikatauluihin se ei enää mahdu.

   Poista
 4. Hei tää oli tosi kiva!!:) Joskus itsekin voisin tehdä vastaavan, kiitos siis myös postausideasta :) Onnittelut myös herkuttomasta helmikuusta!!:) Ihanaa kevään jatkoa sinnekin! Täällä pitää vielä tovi odotella, että pääsee noin vihreisiin maisemiin. Mutta aikanaan aikanaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa käyttää muttei oo pakko hei! :D Tää oli kyllä kiva ja nopee toteuttaa! :) Kiitos! :) Mäkin pääsen kohta ihastelemaan missä Suomen kevät on menoillaan. Toivottavasti en JUST pahimpaan loska / jäätikköaikaan. :D

   Poista
 5. Samaa mieltä kuin muutkin, kiva kooste. Vähän erilainen kuin yleensä blogeissa on :) Sulla on raikkaat ja aidot jutut, kiva että mäkin olin päässyt rivien väliin. ;) Laskettelu ja alpit on mulle helmikuun yksi kivoimmista asioista, uskon että jaetaan sun kanssa myös rakkaus matkustamista kohtaan. Ainakin mitä nyt oon tässä lyhyessä ajassa sun juttuihin ehtinyt tutustua, niin sulla on hyvä maku niin maiden kuin harrastustenkin suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja kiitos kauniista sanoistasi! :) Joo matkustelu on kyllä parasta, ja sitä on muuten tiedossa mullakin (niinkuin sullakin) tälle keväälle vaikka millä mitalla! Niin ja nyt vasta tajusin että mehän taidettiin olla tammikuussa Thaimaassakin samaan aikaan :D heh. Hauskan paljon meillä kyllä on yhteistä, sun blogi pysyy tiiviisti lukulistalla nykyään :)

   Poista
 6. Ei oo todellista! Mitenhän me sinnekin rynnättiin yhtä matkaa.. :D Mitä muita kohteita teillä on tiedossa kevään aikana? Meillä mm. Italia, Espanja, Ranska, Afrikka ja Portugali. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ois tulossa ainakin pari reissua Suomeen, sit on Budapest, Mallorca ja Ranskan riviera tällä hetkellä suunniteltuna. :)

   Poista