keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Off to Miami!

Kiirettä pitää täällä päässä! Alkuviikon aikana on tullut ennen kaikkea käveltyä ja paljon. Säästelen yleensä turistinähtävyyksiä niin että voin niitä sitten kiertää samalla kun tänne vieraita tulee - tällä kertaa uusina kohteina olikin British Museum, Kew Gardens sekä Fuller'sin panimokierros. Maanantaina olisi ollut taas mahdollisuus mennä Niken juoksutreeneihin, mutta kuten sanoinkin jo edellisessä postauksessa, päivän kun kävelee kaupungilla niin ei juoksulenkki illalla ole ensimmäisenä mielessä. Se tuli taas todistettua, mutta eipä tuo haittaa. Pääasia että oli muuten mukavaa ja sen verran mehut illalla pois että tietää jotain tehneensä :)

Viime päiviltä ei ole trikoo-kuvia ollenkaan. Tämä on sunnuntailta Shoreditchin kaduilta.
Tänä aamuna mun vieraat lähti takaisin kohti Suomea ja olin suunnitellut lenkkiä tai muuta urheilua tähän aamupäivään, mutta sainkin ilmeisesti eilen sen verran kylmää että aamulla heräsin sitten kurkkukipuun. Se siitä suunnitelmasta sitten. Eilen kyllä Englanti näytti parastaan säävaihteluiden suhteen, tuli nimittäin sadetta, aurinkoa, rakeita ja kaikkea siltä väliltä ja moneen kertaan. Jostain syystä tein amatöörivirheen ja luotin siihen aurinkoiseen näkymään joka ikkunasta lähdön hetkellä näkyi, enkä ottanut edes minkäänsorttista huivia kaulaan. Oli mulla sentään sateenvarjo ja aurinkolasit ja niitä saikin todella tiuhaan tahtiin vaihdella keskenään!

No, tulevat 9 päivää pitäisi lämpöä riittää, joten eiköhän se siitä - nostan nimittäin itsekin ihan kohta puoliin kytkintä kohti Miamia! Jeeee! :) 

Eilen Kew Gardensissa yritin soluttautua kukkapuskaan.

Matkustelen aika paljon ja mukaan mahtuu aina välillä kaikennäköistäkin kommellusta. Katsotaan miten käy tällä kertaa! :) Eilen menin illalla vielä tarkistamaan lentolippua että mihin aikaan se nyt lähteekään, ja kiinnitin huomiota että siinähän lukee kohteena Miami, OK. Ihmettelin että mikä OK, eikö sen pitäisi olla FL niinkun Florida. Ei muutakun google laulamaan ja käy ilmi että Miami, OK, on Miamin kaupunki Oklahomassa! Eikä ole muuten ihan tuossa Floridan naapurissa :D Hetkellinen WTF reaktio ja pari spontaania voimasanaakin siinä pääsi. Kokeneena kommeltajana kuitenkin suhteellisen rauhassa lisägooglettelut ja lentolipun lisätutkiminen kuitenkin todistivat että eiköhän tuo lento kuitenkin Floridaan päädy - ilmeisesti on tuossa otsikossa vaan tullut matkatoimistolla näppäilyvirhe. Ei siis paniikkia, ainakaan vielä. ;) Boarding Passissakin lukee kohteena MIA kun taas tuo Oklahoman kenttä on MIO. Kiitos ylimääräisistä sydämenlyönneistä vaan sinne matkatoimiston virkailijalle!

Nyt vielä viimeiset pakkailut ja sitten kentälle. Palataan siis Miamin kamaralta piakkoin - jostain päin Amerikan manteretta joka tapauksessa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti