lauantai 16. toukokuuta 2015

Erikoista lenkkiseuraa Hyde Parkissa

Olin eilen  pitkiksellä. Erikoisena päivänä perjantaina (se on joko lauantain tai sunnuntain ohjelmassa aina), mutta mulle tuleekin ihan näinä hetkinä vieraita, joten pitkis piti hoitaa alta pois. Kun se ei viime sunnuntaina oikein lähtenyt ollenkaan, niin nyt sentään lähti aika ok. Olisi ollut fyysisestikin huono juttu mutta erityisesti henkisesti rankkaa jos ei olisi lähtenyt nytkään. HHM lähenee! 

Muuten lenkki meni hyvin, vaikka ensin mulla pisti kylkeen jo aika alusta asti ja sitten puolen tunnin jälkeen mun pitikin alkaa etsiä vessaa. Lontoon puistoissahan vessoja on hyvin saatavilla, ja nyt olen jo kantapään kautta oppinut että ne maksavat 20 penniä. Paitsi tietysti Hyde Parkin vessat, jotka maksavat 50 penniä!! Miksi oi miksi mulla oli vain 20 penniä mukana?! No, en luopunut toivosta ja se palkittiin, nimittäin kolmas löytämäni vessa oli kuin olikin tuon 20 penniä. Olin kyllä jo luopumassa toivosta, sillä siinä vaiheessa oli jo melkein tunti lenkkiä takana. Ilmeisesti näissä on siis eri ylläpitäjät, ja toisilla vessoilla tehdään sitten vähän parempaa bisnestä. No, kylkipistos helpotti siihen, eikä tarvinnut lopettaa lenkkiä kesken. Tämä kaikki alku on kuitenkin ihan mitätöntä löpinää, koska sitten seurasi todella erikoinen tapahtuma. 

Sain nimittäin erikoista seuraa. Enkä nyt tarkoita mitään irtokoiraa, oravaa tai mitään muutakaan söpöä. Vaan TEINEJÄ

Sama paita päällä kuin tasan vuosi sitten. Tsemppiä kaikille juoksijoille tänään! :)


Kyllä. Siinä ihan tyytyväisenä itsekseni hipsuttelin menemään jo toista kierrosta Hyde Parkissa. Ohittelin siinä erinäisiäkin käveleviä porukoita, myös nämä keskekään kovasti kikkailevat teinit. Ei mennyt kauaakaan tämän ohituksen jälkeen kun erotin voimakkaita juoksuaskelia ja luulin ensin että ne ohittavat mut ja tämä on osa jotain kikkailuboogieta. Mutta ei siihen ne jäivät, pari mun vasemmalle puolelle, yksi oikealle, yksi eteen ja kuka ties mitä siellä mun selän takana oli - en katsonut (kyllä niitä isompi porukka oli silloin kun itse ne ohitin). Näytin alkuun varmasti ihan yhtä yllättyneeltä kun tuossa tilanteessa voi ihminen näyttää. Teiniporukan piirittämänä. Ihan ku jostain elokuvasta missä koulukiusaajat ottaa kiinni jonkun uhriparan.

Tässä litteroituna suunnilleen mitä ajatuksia heräsi sen aikana kun ne teinit siinä viihtyivät:

Mitä hel - vet - tiä. Siis jääkö ne tähän nyt mun kanssa, luulin että ne menee vaan ohi. Siis jää. No mitä ne nyt aikoo. Miten niistä pääsee eroon??! Ei niillä varmaan oo kovin kummoinen kunto, jospa kiihdytän. (kiihdytän pari askelta, joka saa aikaan ulvontaa "whoaah she's going grazy now!!") Hmm, se oli huono idea, en ehkä jaksa itsekään kovaa kovin pitkään etenkään nyt kun on jo 10 km pohjilla. Liian suuri riski, siinä voi käydä nolosti. No siinä ne nyt vaan roikkuu mukana. Pitäiskö pysähtyä tai kävellä? Ei. Sitähän ne varmaan toivoo. Saada henkisen voiton tästä taistelusta. Ei muuta kun naama peruslukemilla vaan ja eteenpäin. Tätä vauhtia kyllä jaksan ihan varmasti kauemman kun nuo. Siis nyt toi tyttö sanoo että se voisi melkein kävellä tätä vauhtia. Siis vittuileekin vielä!! Ei ole todellista! (tyttö kokeilee kävellä, jää jälkeen) Mut hah, eihän pystynyt! Ja nyt se hyyty! (tyttö jättäytyy jälkeen ja huikkaa "I can't do it anymore") One down, three to go. Minähän juoksen vaikka maratonin mutta ennen en lopeta ennen kun jokainen on karissut kannoilta. BRING IT ON! Katotaan vaan kuinka kauan on teidän mielestä hauskaa! No niin, eihän tässä mitään, vähän ku jossain tapahtumassa olisi. Jahas, jutut vähenee, ei taida olla enää hauskaa. No nyt taisi tippua jo toinen, hyvä hyvä. Huh, nyt lähti loputkin. No se olikin piece of cake. Huh, kylläpäs tuntuu olevan syke nyt vähän korkealla.

Viimeinen pojista kiitti kohteliaasti seurasta lähdön hetkellä ja muuten tuppisuuna olleena sain siinä kohtaa jopa heitettyä Cheers takaisin ja hymyn kanssa. Nimittäin helpottuneen hymyn! :)

Nyt jälkikäteen katsottuna, kyllä ne nyt siinä 400-500 metriä olivat mukana, eli ei nyt mitenkään vain muutamia sekunteja vaan useita minuutteja! Katsoin tämän siis sykedatasta, koska kyllä tuossa syke kuitenkin kiihtyi ja no kyllä se vauhtikin vähän lisääntyi vaikka siitä kiihdyttämisestä varsinaisesti luovuinkin. :D

Ihan harmiton jäynähän tuo oli ja kieltämättä ihan hauska, näin jälkikäteen ajateltuna. Voisi olla jostain piilokamerasta! :D Kai niillä teineillä pahempiakin kolttosia on, nythän he vaan vähän saivat liikuntaa, mikä on aina positiivista ikään katsomatta! Jos tuo olisi tapahtunut illalla ja vähän syrjäisemmällä sijainnilla, niin olisi kyllä oikeasti pelottanutkin mutta tämä tosiaan tapahtui keskellä kirkasta päivää ja vilkkaassa puistossa. Mutta voi sentään (oh lord) kaikenmoiseen sitä joutuukin...

Lenkkiin meni yhteensä aikaa 1'56:53 ja kilometreja tuli tälle kaudelle tähän asti eniten 15,09 km.

2 kommenttia:

  1. Teenagers scare the living shit out of me... Mut siis jossain persufarkuissako ne hölkötti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kyllä pelottavaa sakkia! Joo jossain ihan perusvaatteissa.

      Poista