maanantai 4. toukokuuta 2015

Ei aina huvita

Eilen kaavailin mielessäni että tästä viikosta tulee sitten oikein supersporttiviikko. Sellaiset viikot tapaa yleensä alkaa heti maanantaina jollain hyvällä ja reippaalla urheilusuorituksella. 

Heräsin aikaisin jetlagin ja viime viikolla löytyneen työrytmin ansiosta ja ihan jo ennen kahdeksaa siirryin sohvalle tekemään töitä. Aika hyvän sohvan kolon sitten löysinkin. Työt tuli tehtyä neljään mennessä, jolloin suuntasin ajatukseni siihen sporttailuun, tämän tapaisesti:

Mä luen ensin vähän blogeja, kun vihdoinkin pitkästä aikaa on siihen kunnolla aikaa. Mitäs muuta täältä netistä löytyykään - ai vitsi kaikki uutisetkin lukematta kahden viikon ajalta. No nyt tuolla pihallakin näyttää just siltä miltä ihmiset luulee Lontoossa aina näyttävän, sataa ja tuulee. Yh, ei kyllä houkuttele juoksemaan. No onhan se salikin tuossa ihan kulman takana, sinne voin kyllä ihan hyvin mennä vaikka missä säässä, mutta jaa mitä siellä tekisi. Markushan oli saanut nimipäivälahjaksi kiinnostavan HIIT -treenikirjan. Jos lukisin ensin sen ja lähtisin sitten insipiroituneena selvin sävelin tekemään jotain ihan uutta treeniä salille. No en mä enää ehdi sitä lukemaan. Moneltakohan se salikin menee kiinni. Mitä jos mä nyt menisin lenkkeilemään mun tulevan pyöräilyreitin Regent's parkkiin. Mites sinne pyörällä nyt kannattaa mennäkään. Hmm. Jaa ei se nyt ihan minilenkki olekaan. Tutkitaas vähän enemmän tätä google mapsia. Kyllä nyt joku pikkupyrähdys edes olisi tosi hyvä, vaikka vaan puoli tuntia. Oot tosi kova jos nyt jaksat lähteä. Eikös jossain blogissa ollut just jotain motivaatiopostausta pahan päivän varalle. Löytyi! Ja mitäs kaikkea muuta täällä on kirjoiteltu. Hyviä koordinaatioharjoituksia juoksijalle. No niitähän mä voisin lähteä nyt tekemään! Mut jos niitä vaan tekisi, niin onko vähän kevyt treeni. Niin joo ja siellä sataa. Ai nyt onkin jo nälkä. Ei tästä taida tulla nyt mitään enää. Kyllä tässä ihan hyvin ehtii vielä loppuviikon aikana sporttailla paljon vaikkei tänään startannutkaan.

Bianchi lähdössä reissuun!

Että semmonen startti supersporttiviikolle. Mulla olis vino pino hyviä tekosyitä miksi näin kävi, mutta ehkä meidän sohvalla vaan on oma painovoimakenttänsä, jota en kyennyt vastustamaan.

Kuvan mukaisesti kuitenkin Bianchi on nyt vihdoin saatu onnellisesti Lontooseen, ja seuraavaksi tuo paketti pitäisi varmaan uskaltaa avatakin ja pähkäillä miten sen sisällöstä saa koottua toimivan polkupyörän. Postausta tulossa siis joko "näin kokoat pyörän - for dummies" tai sitten "mikä kaikki voi mennä pieleen kun kokoat pyörää".

Loppuun vielä kiireisen viime viikon treeniyhteenvetoa:

Ma: Tuukan treenit + juoksu yht 1h 45 min
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Juoksu 46 min
Pe: Lepo
La: Juoksu 14 km 1h 48 min
Su: Lepo

Yhteensä 4 h 19 min

Onneksi kunto kasvaa levossa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti