tiistai 12. toukokuuta 2015

Follow me!

Blogimaailmaa on tässä jo muutamia viikkoja ravistellut tieto siitä että blogilista.fi lopettaa toimintansa. (Niille jotka eivät ahkerasti blogeja lue, on varmaan koko sivusto ja uutinen neverhöörd - mutta tässä teillekin asiaa.) Itse käytin tuota palvelua joskus aikoinaan, mutta kieltämättä viime aikoina blogien seuranta on mulla siirtynyt joko facebookiin ja instagramiin tai sitten ihan yksinkertaisesti vaan käyn välillä kurkkaamassa onko uutta päivitystä tullut. 

Blogilistan lopettaminen kuitenkin koskettaa nyt erityisesti tuoreena blogina, koska kyllä teitä uusia lukijoita löytää tänne tällä hetkellä päivittäin jonkin verran nimenomaan blogilistan avainsanojen kautta. Tervetuloa vaan kaikki te! :) Nyt mua vähän huolettaakin mihin te kaikki menette blogilistan jälkeen - jääkö seurantaan vain ne jotka ovat jo hyvissä ajoin vakiintuneet omalle lukulistalle? Mulla itelläni on sellainen fiilis että suurin osa lukijoista päättää tämän vasta sitten kun tuo blogilista todella pimenee, että lukijat eivät vielä kuumeisesti etsi korvaavia lähteitä seuraamiselle, kun vielähän tuo vanhakin toimii. Koitankin nyt hyvissä ajoin (monien muiden bloggaajien tavoin) herätellä lukijakuntaa siirtymään kohti uusia tuulia ja listaan mistä kaikkialta tätä Kunnolla-blogia voi kesäkuusta eteenpäinkin seurata! :)

Otsikkoja klikkaamalla pääsee suoraan seuraamaan!


Facebook

Kunnolla-sivun tykkääjänä saat tiedon tuoreimmista postauksista suoraan feediisi. Kuten taisin jo mainita, itse seuraan blogeja nykyään lähestulkoon pelkästään facebookin kautta - se on vaan niin helppoa! Eli nyt äkkiä tykkäämään ellet vielä tykkää!
Instagram

Insta mut löytää nimimerkillä _hannali ja sinne päivittyy tiedot uusista postauksista, ja monesti paljon muutakin :)Bloglovin

Kunnolla löytyy myös Bloglovinista! Jostain syystä itse en ole koskaan tuntenut tätä palvelua oikein omakseni, mutta jos Bloglovin on sun juttu niin linkki seurantaan löytyy yllä olevasta otsikosta sekä sivupalkista!

Blogipolku

Tämä on nyt ihan uusi palvelu ja itse näen sen potentiaalisena blogilistan seuraajana. Nähtäväksi jää miten blogit ja lukijat tulevat ottamaan sen käyttöönsä. Joka tapauksessa, Kunnolla -blogia voit seurata myös Blogipolun kautta! :)

Sen verran mitä olen tähän palveluun tutustunut, on siinä mielestäni Blogloviniin verrattuna etuna suomalaisuus; uutta luettavaa voi helpommin selata ja löytää kun seassa ei ole koko maailman blogit vaan pelkästään suomalaisia. Blogilistaan verrattuna ehdoton plussa on ulkonäkö, joka on huomattavasti enemmän tätä päivää. Uskon että Blogipolku kehittyy vielä paljon, ja siihen mulla olisi pari toivettakin :) Lukijana toivoisin Luetuimmat ja Kuumimmat -listoja blogilistan tapaan (niistä voi bongata hyvää uutta luettavaa tai ainakin pysyy perillä mikä juuri nyt on blogimaailmassa nousussa!) ja tägien selaukseen toivoisin hakutoimintoa ja/tai mahdollisuutta selata niitä nopeammin alkukirjaimen mukaan. Lisäksi bloggaajana toivoisin että blogille voisi niitä tägejä laittaa rajattoman määrän tai ainakin enemmän kuin nyt (nyt siis max 5).

Käykääpä tutustumassa blogipolkuun mikäli ette ole vielä sitä tehneet ja pistäkää Kunnolla seurantaan! :)Näiden lisäksi voit tilata postaukset suoraan sähköpostiisi (kaikki somettomat huom!), lisätä blogin lukulistalle Bloggeriin tai tilata RSS-feedin jos käytät jotain muuta lukulistaa - näihin linkit sivupalkissa. Ja tottakai tänne voi vaan klikkailla joka päivä katsomaan, ilman mitään sen kummempaa seuranta!

Joten hoi, älkääpä tippuko kelkasta kun olette tänne kerran löytäneet! :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin vasta eilen tajusin, että mistäs nyt etsii tietyllä hakusanalla blogej, kun blogilistan kautta sitä satuin tekemään. Mutta toi Blogipolku vaikuttais toimivan niinkin, toivottavasti ihmiset löytää tuonne.

    VastaaPoista