sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikonloppu

Näin vaan hurahti äkkiä viikonloppukin, ja nyt olen taas Helsingissä. Viikkoon ja vuorokauteen kaivattaisiin lisää tunteja! Viikonloppuun mahtui monenlaista sukulaisten ja ystävien treffaamista ja vain vähän kuntoilua. Sellaista se elämä välillä on, ainakin mulla :) Tämä blogi on selvästikin yhtäkkisesti buustannut mun imagoa “himourheilijana" ja sainkin nyt useita kyselyitä urheilenko siis joka päivä. Vastaus on että en tietenkään. :)

Niinkuin esimerkiksi tänään, olin suunnitellut pitkää lenkkiä ja eilen olin vielä vakuuttunut että kyllä saan sen sopimaan päivän ohjelmaan. Suunnittelin tekeväni sen heti aamulla, mutta sää ei todellakaan houkutellut astumaan ulos, ja äkkiähän se aamu siinä soljuu läpi sormien kun alkaa odottaa vaikka sateen lakkaamista! Päivän muu ohjelma vei valtaosan iltapäivästä ja lopulta kun se sääkään ei parantunut, päätin panostaa vähäiset jäljellä olevat tämän visiitin tuntini kotona seurustelemiseen. Ei nuo kuntoilut aina ole prioriteettilistan ykkösenä, kun aika on rajallinen. (Vaikka eipä sillä, aikaisin heräämällä ja sadetta uhmaamalla lenkki olisi hoitunut ihan ilman mitään muita uhrauksia, mutta tällä kertaa valitisin näin.)


Pystymettää ja laakeeta peltoo.
Viikonlopun ainoaksi kuntoiluksi siis jäi ulkoilu siskoni ihanan Lukas-koiran kanssa, joka on meidän perheen vauva. :) Sekä lauantai-illan tunnin “saunalenkki” Pelagollani pitkin ihanan rauhallisia maanteitä. Ihanaa ihanaa :) Tuon Pelagon ostin kaksi vuotta sitten työmatkapyöräksi, ja siihen tarkoitukseen se onkin toiminut ihan loistavasti. Se on ennen kaikkea todella kaunis pyörä, mutta lisäksi melko kevyt ja kapeahkojen renkaiden ansiosta kevyt rullata maanteillä - selviytyy kuitenkin myös hiekkateillä ilman ongelmia. Täydellinen pyörä pitempiinkin työmatkoihin (itsellä pisimmillään ollut vajaat 20km) ja kaupunkiajoon.

Koska tuo Pelago on mulle ollut ilmeisen rakas pyörä, en siitä kyennyt luopumaan muun omaisuuden myynnin ohella viime marraskuussa. Nyt kuitenkin päädyin tuon lauantain lenkin aikana siihen, että turhaan sitä tuolla vanhempieni luona varastoin. En kuitenkaan osaa yhtään sanoa koska seuraavan kerran Suomessa työmatkoja tulen polkemaan, enkä tuota nyt aio mukaankaan ottaa. Jos siis jotakuta kiinnostaisi pari vuotta käytetty Pelago Capri, mintunvihreä (virallisesti siniheleä) ja viisivaihteinen (nykyään näitä saa vain 3- ja 8-vaihteisena), niin myynnissä on tämä (edit: myyty!)! Koko on M/L ja soveltuu Pelagon sivujen mukaan 165 - 185 cm pyöräilijälle. Sanaa saa levittää eteenpäinkin. :)

Tämä kaunotar nyt myynnissä!(edit: myyty!)Pyöräilymaisemat

Viikon yhteenveto näyttää nyt melko surkealta kuntoilujen kannalta, mutta on sisältänyt sitäkin enemmän sosiaalista elämää ja matkustamista. Mutta hei, ainakin kaikki kolme swimbikerun lajia on tällä kertaa edustettuna :) 

Ma: lepo
Ti: Juoksu 42 min
Ke: Lepo
To: Uinti 1h
Pe: Lepo
La: Pyöräily 56 min
Su: Lepo

6 kommenttia: