lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lauantain pitkis

Tänään oli ohjelmassa viikon ehdoton lemppari, pitkä lenkki eli pitkis! Nämä ei todellakaan ole mulle koskaan pakkopullaa, vaan oikeasti todella kivoja ja odotettuja. :) Tänään otin mukaan ihan pari geeliäkin, kun viimeksi tuntui energiat loppuvan tyystin jossain 1,5h paikkeilla ja kannoin vesipulloa kädessä koko lenkin. Vettä mulla oli mukana nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja jotenkin kummasti en tällä kertaa sitten ollutkaan niin läkähdyksissä kuin noilla muilla lenkeillä ;) Jännä juttu!

Mulla ei nyt juurikaan ole lenkiltä kuvia, koska jätin puhelimen kotiin. Olen viime aikoina ärsyyntynyt lenkillä musiikin katkeiluun kuulokkeista. Se on ollut sellaista että aluksi saattaa kuulua hyvinkin ensimmäiset pari biisiä, sitten alkaa pätkiä niin että pari sekuntia kuuluu ja sitten taas ei mitään. Olen syyttänyt asiasta nettiä, kuulokkeita ja spotifya, mutta tänään tajusin sen todennäköisesti johtuvan puhelimesta. Jonkinnäköinen kosketushäiriö siinä liitännässä on, koska katkeilu on suoraan verrannollinen kuulokejohdon liikkumiseen ja samat kuulokkeet kuitenkin toimii hyvin Markuksen puhelimessa. No siinä lähdön tuoksinnassa päätin sitten jättää koko puhelimen pois vaivoista kotiin, ja ai että mua se sitten harmitti kun näin kaikki ne kuvaukselliset maisemat! 

Markuksen puhelimesta löytyi tämmönen juoksijatyyppi.
Lähdettiin tänään taas yhdessä lenkille Markuksen kanssa (jo toista kertaa samalla viikolla!). Me ollaan kuitenkin niin eri tasoisia juoksijoita, että Hyde Parkiin päästyämme päätettiin jatkaa eri teitä. Vaikka oikeastihan sillä ei ole väliä kuinka hitaasti pitkiksen juoksee, mutta ymmärrän että henkisesti sillä voi olla väliä kun valmistautuu ekaan puolikkaaseen ja pähkäilee vielä mitä aikaa sieltä lähtee tavoittelemaan. Luulin että yksin ja ilman musiikkia lenkistä tulisi tylsä, mutta itseasiassa kaksi tuntia hurahti kuin siivillä. Viihdyn hyvin oman ajatusteni kanssa ;) Suuntasin ensimmäistä kertaa Hyde Parkiin joten siinäkin riitti katseltavaa.

Tämän päivän lenkki oli kyllä todella hidas. No okei, alussa ja lopussa ja vähän keskelläkin oli joitain tienylityksiä, jotka tietenkin hidastaa vähän keskinopeutta kun pitää odotella. Mutta en minä kyllä noiden pysähdysten välilläkään mitenkään kiitänyt. No, justiinhan totesin faktan että sillä hitaudella ei ole mitään väliä, joten ei turhia paineita. ;) En sen kummemmin seurannut sykkeitä, mutta pidin vauhdin kokoajan sellaisena että olo on miellyttävä. Kahden tunnin jälkeen tuntuikin että nytkö se jo loppui, niin mukavaa pikku töpsöttelyä. Pikku töpsöttely kuvaa itseasiassa juuri hyvin tuota mun tämän päivän vauhtia, 14km kahdessa tunnissa. :D

Markuksen puhelimesta löytyi yksi maisemakuvakin tänne :) Tämä Kensington Gardensin puolelta


Viikon sporttailut onkin nyt paketissa, sillä odottelen juuri vieraita saapuvaksi tänne meille. Huominen taitaa sisältää aika paljon kävelyä paikasta toiseen Lontoon nähtävyyksiä ihastellessa, mutta ei sen kummempaa liikuntaa. :)

Torstaina ja eilen perjantaina olin salilla, ensin jalat ja jasso-osasto torstaina ja eilen vuorossa yläkroppa. Aika hyvin toimii tällä hetkellä tuollainen kaksijakoinen ohjelma mulle. Vähän meinasi tänään lenkin alussa vielä pakaroissa painaa tuo torstai, mutta kyllä se siitä kuitenkin suttaantui. 

Viikon yhteenveto:

Ma: Lepo
Ti: Juoksu 1h
Ke: Juoksu 45 min
To: Sali 1h 5min
Pe: Sali 1h
La: Juoksu 2h
Su: Lepo

YHT: 5h 50min

Heiaheia tulee tästä laittamaan viestin huomenna että tämä on 97% tavoitteestasi - purista vähän lisää tällä viikolla. Lupaan yrittää! Ja näköjään saisi jotain uinti- ja pyörähommia keksiä tähän mukaan, kovin on juoksupainotteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti