keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kuulumisia

Moikka moi! Vähän kuulumisia tähän väliin! Käväisin tuossa 10 päivän reissulla Suomessa ja sehän meni koko reissu ohi ennen kuin ehti kissaa sanoa tai varsinkaan kirjoittaa sitä tänne. :) 

Ohjelmaa oli jälleen aika paljon niinkuin noille Suomen reissuille tuppaa kertymään, eikä kyseessä ollut edes pelkkää lomailua, vaan töitäkin piti ehtiä tekemään. Kaikki ohjelma (myös ne työt!) oli kyllä mieluisia, vaikka kyllähän se vähän mehuja vie jos aamusta iltaan on koko ajan menossa ja tekemässä ja näkemässä. 

Minuuttiaikataulua reissulla hillitsi ankara flunssa, joka yllätti heti reissun toisena päivänä edellisviikon perjantaina. Oli pakko perua yksi lenkki kaverin kanssa ja illallinen kun pää oli ihan tukossa, ja muutama ilta tuli sitten ihan vaan reilusti lepäiltyä että jaksaa sitten painaa ne pakolliset ohjelmat eli työt. Mulla oli mukana niin uimakamppeet kuin lenkki- ja salikamppeetkin, joita kaikkia olisin niin mieluusti käyttänyt! Suomessa on niin kiva lenkkeillä kun ei ole risteyksiä ja liikennevaloja (ja ihmisiä!) joka nurkalla ja toivoinpa pari kertaa pääseväni uimaankin vähän pidempään altaaseen kuin tuo mun Lontoon salin 20 m allas. Ne jäi nyt sitten lähestulkoon tyystin haaveeksi tällä kertaa. 

Onneksi edes reissun ensimmäisenä päivänä suunnattiin Tampereella rakkaan ystäväni kanssa salille tekemään circuit-treeniä hänen ohjelmansa mukaisesti, ennen kuin mun tauti iski seuraavana yönä päälle. Mentiin Sportsetter-mobiilisovelluksella ilmaiselle treenikokeilulle Tampereen Onkiniemen Elixiaan, ja tämä ei ole maksettu mainos mutta voin kyllä lämpimästi suositella sekä Sportsetteriä että Onkiniemen Elixiaa. :) Sportsetterillä siis on kaikenlaisia tarjouksia ja ilmaisia kokeiluja eri treenipaikkoihin Suomessa. Oon nyt pari kertaa kokeillut, sopii erityisen hyvin tälläiselle joka tulee aina vaan käymään Suomessa ja sen eri kaupungeissa, mutta ihan siis myös kenelle tahansa muullekin liikkuvalle ihmiselle! 


Vietin reissusta ensin alkupuoliskon Tampereella josta siirryin maaseudun rauhaan Tiistelle, kunnes lopuksi taas Tampereelle. Yleensä en Tiistellä tykkää läppäriä kaivaa laukusta ollenkaan, koska se pilaa koko rauhallisen maalaistunnelman. Nyt kumminkin piti töiden merkeissä sekin tehdä. Onneksi pystyn sentään toistaiseksi vielä valitsemaan koska teen työt, eli päiväsaikaan pystyin nauttimaan kauniista aurinkoisista päivistä ja linnunlaulusta ulkona sekä käymään kyläilemässä muutamanakin päivänä päiväkahveilla ja sitten illalla vasta kunnolla ottaa läppärin käteen. Tällä kertaa kotiseutu tarjoili parastaan kun peura-perhe on alkanut viihtyä ihan meidän kodin nurkilla!  Kun tarkasti tiiraatte, niin voitte pari peuraa tuolta ensimmäisestä kuvasta bongata :) Nämä on itselle ihan uusia tuttavuuksia, luontoelämykset rules! (Sanooko kukaan enää nykyään rules? :D) Mutta tosiaan sen vertaa en halunnut läppäriaikaa maalla venyttää, että olisin blogiin asti päässyt morjestamaan. :)

Torstaina uskaltauduin sitten koittamaan lenkkiä, kun ajattelin että olen tarpeeksi tervehtynyt. Aika räkäistä ja tahmeaa menoa oli, joten jätinpä sen sitten reiluun 4 kilsaan. 


Viikonloppuna oli sitten tiedossa koko reissun pääjuttu, nimittäin rakkaan ystäväni polttarit. Ensimmäiset mitä olen itse kaasona päässyt järjestämään! Näitä on suunniteltu ja salailtu tässä kevään mittaan paljon ja koska halusin ehdottomasti pitää nämä juhlat yllätyksenä, olen jo pitkään pitänyt tarinaa yllä että palaisin Lontooseen jo torstaina. Kaikennäköistä huijausviestiä siinä tulikin laitettua tarinan tueksi ja lopputulemana yllätys onnistui kuin onnistuikin täydellisesti! :) Lauantai oli täynnä naurua ja tanssia - ensin tanssitunnin muodossa ja myöhemmin vielä tietenkin yökerhon puolella. Oli ihan superhauskaa, mutta tuollaiset melkein aamuviiteen venähtäneet yöt kyllä alkaa tällä iällä viedä veronsa ja viikonlopusta on toivuttu melkein vielä tiistainakin. :D 

Nyt mun pitäis tyhjätä matkalaukku, vain täyttääkseni sen taas puhtailla vaatteilla. Huomenna suuntaamme pääsiäisen viettoon Budapestiin. Jos nyt mietit että kylläpäs minä reissaan paljon, niin tällä hetkellä täytyy olla kyllä täysin samaa mieltä! Eikä tämä tahti edes hiljene ihan heti. Muista reissuista sitten myöhemmin lisää :) 

2 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa Suomi-reissu :)! Ja mukavaa että polttarit onnistuivat ja yllätys säilyi!! Whii! Mä nään aina tuolla maalla (anoppilassa) melkein peuroja, ne on söpöjä otuksia! :)

  Kivaa Budapestin lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä kiva reissu ja etenkin polttarit! :) Meillä ei oo ennen ollut peuroja, paitsi kerran olen metsässä sellaiseen törmännyt. Nyt ne tulee tuohon meidän pellolle syömään joka päivä! On ne kyllä söpöjä!


   Kiitos! :)

   Poista