keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua! :)

Joulu se tulla jolkottaa ja niin jolkotan minäkin! 

Jouluputki on vielä aattoa vaille valmis ja se meni eilistä lukuunottamatta ihan putkeen. Haastellisia päiviä oli useita mutta ne vaan todistivat että nämä on järjestelykysymyksiä ja se puoli tuntia järjestyy kyllä päivästä kuin päivästä. Täytyypä pitää se seuraavalla kertaa mielessä kun ei muka millään ehtis treenaamaan :)
Etukäteenkin jo tiesin että joitain haasteellisia päiviä tulee olemaan ja niinhän niitä olikin. Useampanakin päivänä oli kiirettä työpäivän ja iltaohjelman välissä, mutta niin vaan se 30 minuutin lenkki sinne väliin mahtui (ihan tehokkaitakin sellaisia koska kiireen vuoksi piti muka juosta kovaa :D). Viime perjantaina oli todella väsynyt olo myöhäisen lennon ja sen päälle tehdyn aamuisen työvisitiin jälkeen, mutta niin vaan jaksoin mennä salille kun niin olin päättänyt (ja sehän se vasta piristikin!). Lauantaina oli yökyläreissua Tampereella ja koko päivä kaupungilla ja vaikka kaikki oltiin päivän päätteeksi vähän poikki niin niin vaan lähdettiin kaikki koko porukalla vielä illalla lenkille (ja oltiin kuin jostain juoksuvaatemainoksesta jossa kaksi miestä ja kaksi naista kirmaa hymy huulilla rinnakkain). Olinpa kerran myös niin myöhään Lontoossa menossa salille, että se oli jo mennyt kiinni (tai siis sali menee sunnuntaisin jo seitsemältä kiinni eli tosi aikaisin) ja niin vaan vetäisin hyvät kotitreenit siihen sitten tilalle. Vaikka siis kotitreenit on mun mielestä vähän yli-ihmisten heiniä normaalisti. Nämä ainakin ovat kaikki suoria esimerkkejä joissa jouluputki näytti voimansa ja ilman sitä olisi varmasti jäänyt treenit siltä päivältä välistä.  Edelleenkin oon 100% sitä mieltä että olipa loistava homma tämä putki! :) Suosittelen kaikille!

Ihan puhtain paperein en tosiaan putkesta kuitenkaan selvinnyt, kun nyt jo useamman päivän orastava flunssa tuntui eilen pahenneen sen verran että en tohtinut päivällä lähteä itseäni mihinkään riuhtomaan. Vaikeita tuollaiset lepopäätökset tälläisen putken kanssa, mutta tulipa tehtyä ja täytynee nyt vaan päästä siitä yli...

Nyt olen melkoisen Suomi-turneen päätteeksi siirtynyt Lapualle Joulun viettoon ja täällä aion pysyä kunnes jälleen on aika suunnata takaisin Lontooseen. Kuten kuvista näkyy niin täällä vilisee tonttuja pikkuapureineen joka nurkalla. Täytyy yrittää vielä viimeinen ilta ennen aattoa olla kunnolla! ;) 

Eiköhän se pukkikin sieltä pääse paikalle vaikkei lunta olekaan - tontun tapaan vaan lenkkarit jalkaan ja menoksi! ;)

Oikein rentouttavaa ja kivaa Joulua kaikille! :)

Tontut matkalla seuraavaan paikkaan... ehkä just teidän ikkunan taa? ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa tunnelmaa siellä maalla ;)! Mahtia joulua ja Suomi-oleilua!!

    VastaaPoista
  2. Ihania tonttuja siellä liikkuu!
    Iloista Joulua koko Tonttuperheelle!
    Anneli

    VastaaPoista