maanantai 4. huhtikuuta 2016

Parasta just nyt - maaliskuu

Moi ja terveisiä Mallorcalta! Täältä lisää kuulumisia myöhemmin, mutta nyt tulille pari päivää muhimassa ollut postaus, kun ei ole ehtinyt vaan postata! Maaliskuu meni hujauksessa ohi ja se on kuulkaa sillä lailla että se on ens kuun perästä juhannus! Sitä ennen nyt kuitenkin muistellaan vielä maaliskuun parhaita juttuja:

Ilmiö
Kiire. Tämä on kyllä vähän comme ci comme ca onko tämä hyvä vai huono juttu, mutta hallitseva ilmiö maaliskuulle joka tapauksessa! Kiirettä oli kuitenkin pääosin vielä sopivan puolella ettei mennyt liian stressaavaksi mutta tekemistä kyllä riitti. 

Treenilaji
Sisäpyörä-juoksu yhdistelmätreenit. Lontoon säät ei ole edenneet kesää kohti toivottua vauhtia, joten sisätreenit on maistuneet kylmiä tuulisia lenkkejä enemmän. Pyörää ja juoksua vaihtelemalla myös sisällä saa tehtyä pidemmänkin treenin pitkästymättä. 

Lenkkimaisemat
Tässä kuussa en montaa kertaa päässyt lenkille, mutta parhaat maisemat niistä muutamista lenkeistä oli kyllä Tiistellä! Tiistellä on aina niin rauhallista, ei tarvi paljon liikennevaloissa seistä eikä ihmisiä väistellä. Siellä sielu lepää <3 Pieni miinus siitä että vuodenajasta johtuen jouduin pysyttelemään pääosin asfaltilla (mulla ei ollut varusteet kunnossa jäätikölle eikä pehmoisille kurateille). Treenimusiikki
Tämän kuun ehdoton lempibiisi on ollut Major Lazer - Light it Up. Kyllä lähtee! 

Yksittäinen treeni
En osaa valita yhtä joten sanon kaksi. Molemmat seurassa tehdyt treenit eli pitkis Katjan kanssa ja circuit-treeni Mimmin kanssa. :) 

Aamiainen
Marjat + luonnonjugurtti + granola. Marjoja ensin kippo täyteen ja sitten vähän jugurttia ja granolaa mukaan. Tätä yhdistelmää oon syönyt varmaan joka ikinen maaliskuun aamu mitä oon Lontoossa ollut. Blogi
Maaliskuun kiireessä en lukenut edes normaaliin tahtiin blogeja, mutta Sporttaillaan -Hanna kirjoitti kyllä mainion tekstin (tämän), jonka seurauksena minäkin pistin jo mielessä pyörineitä ajatuksia elämästä ylös ihan postaukseksi asti. Hanna nyt kuuluu muutenkin mun suosikkeihin, niinkuin olen tainnut jo ennenkin mainita :)

Muu aktiviteetti
Polttarit <3 Oli niin huippuhauska päivä että kunpa tälläisiä olisi useamminkin. :) 

Löytö
HEAD Black Marlin märkäpuku huikealla alennuksella! :) Mulla on se täällä Mallorcalla mukana joten ihan kohta pääsen sitä testaamaan jo veteenkin, mutta kuivaharjoitteluna tuntuu huomattavasti paremmalta kuin vanha TYRrin pukuni. 

KuvaTreenisaldo
Maaliskuu alkoi onnistuneella treeniviikolla, mutta sen jälkeen on ollut alamäkeä - 6 pv flunssa verotti treenisaldoa, samoin nämä mun matkustelut ja kiireet. Jouluputkimainen 30 min päivässä olisi ollut muuten maaliskuun terveille päiville hyvä idea, mutta valitettavasti sen keksin vasta tuossa viimeisellä viikolla. :) Joitakin puolen tunnin tehotreenejä kuitenkin mukana! Kokonaissaldoksi jäi vain  vaivaiset 13 tuntia... 

4 kommenttia:

  1. Voih, kiitos maininnasta :) Sunkin postaus aiheesta oli Hyvä! Kivoja juttuja sulla ollut ja hei, hurjan siistiä pyöräilylomaa Mallorcalle!!!

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä kiva koontipostaus kuukaudesta. :) Mutta ai että, loma Mallorcalla. Ei huono :D NAUTI!!

    VastaaPoista