sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Erittäin pikainen moi.

Moikka! Olen elossa vaikka ei taas ole pitkään aikaan mitään kuulunut. Totuus on että töiden suhteen alkaa yksi merkittävä H-hetki lähestymään, mikä meinaa sitä että niitä töitä riittää nyt (kuten perinteisesti aina ennen deadlineja) todella paljon. Tällä viikolla meni maanantaista perjantaihin joka päivä koneen ääressä yli kellon ympäri, viikonlopun kunniaksi vähensin sentään niin että tunteja tuli ehkä vain yhteenlasketusti kellon ympäri. Lauantaina muistin käydä ensimmäistä kertaa tälle viikkoa lenkillä ja AI ETTÄ se teki hyvää. Ihan vaan lyhyt ja rento pikku lenkki, mutta olin sen jälkeen kuin eri ihminen. Täytyypä koittaa ensi viikolla muistaa käydä vähän useamminkin, aina sen puoli tuntia jostain pystyy irrottaa. 

Blogihiljaisuudesta huolimatta mulla ois tännekin ollut vaikka mitä asiaa. Oltiin Mallorcalla viikko pyöräilemässä. Sieltä ois vaikka mitä tarinaa ja kuvia! Testasin siellä mun uuden märkäpuvun ja edellisen voisin laittaa nyt myyntiin (halvalla lähtee jos joku tarvii - kuvia löytyy ainakin triathlon tagilla tästä blogista). Ostin höyrykeittimen ja kokkailen nykyään ah niin helposti ja voi niin terveellistä! Tänään oltiin kannustamassa Lontoon maratonilla ihmisiä (ei ketään tuttua, eli ihan vaan kaikkia) ja äsken yllätin itseni googlaamasta maratonvaihtoehtoja syksylle... Ja kaikkee semmosta! :) 

Tällä kertaa kuitenkin lyhyestä virsi kaunis. Koitan minimoida tätä läppärin äärellä vietettyä aikaa sillä vähällä vapaa-ajalla mitä tällä hetkellä liikenee. Aivan kohta voin siis kertoa täälläkin mitä olen työn parissa puuhastellut ja ehkä joskus vielä ehdin palata noihin ihaniin Mallorcan maisemiinkin paremmalla ajalla - nyt ensi hätiin sieltä vain muutama ihana kuva :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti