tiistai 14. heinäkuuta 2015

Elossa jälleen.

Uh huh. Sen kerran kun ollaan ihan normaalisti kotona viikonloppu, niin saan sitten jonkun ärhäkän vatsapöpön perjantai-iltana ja se veikin mut totaalisen kanttuvei koko viikonlopuksi. Vielä eilenkin olo oli semmonen asteen hapokas, mutta sen verran ok että selvisin kuitenkin vähän kaupungille kävelemään. Säästän kuitenkin lukijani taudinkuvaukseni ihanilta yksityiskohdilta. ;)

Perjantain lenkkimaisemia

Ei ole mun istutuksia nämä

Mutta oli elämää ennen kun tämä tyhjennysharjoitus veti mut vuodepotilaaksi pariksi päiväksi! Edellinen postaus antoi kyllä kaivattua maraboostia ja itse itseäni inspiroiden lähdinkin heti perjantaina töpöttelemään pitkin Hyde Parkia - siis pitkistä pitkästä aikaa! Mulla oli sellainen pari tuntia tähtäimessä, mutta ah kun se jo monesti perään kuulutettu ajatus ei ollut taaskaan ihan täysillä mukana. Lähdin matkaan 27 C helteessä, kun aurinko porotti kuumimmillaan ja mitäköhän mahdoin ajatella kun otin pelkästään sen 0,5 litraa vettä mukaan. No, oikeasti ajattelin kyllä että käyn sitten vessassa täyttämässä pullon (sen verran siis sentään tajusin, että eihän se välttämättä riitä) mutta Hyde Parkissa ollessani aloin miettimään että mahtaako vaan olla juomakelpoista vettä se mitä noitten puiston vessojen hanoista saa... Ja päätin olla kokeilematta. (Ja sain sitten kuitenkin sen pöpön samana päivänä jostain!) Oli mulla kolikoitakin vähän mukana, mutta juuri niin vähän että niillä ei uutta pulloa saanut ostettua. :D No kyllähän siinä nestehukka oli aika vääjäämätön, joten lyhensin lenkin 12 km mittaan ja loppuvaiheessa siitä oli jonkin verran kävelyäkin kun alkoi jo askel painaa.

Jos sitä voisi pikku hiljaa jo oppia että ihan loppuun asti voisi ajatella nämä nesteytys- ja energiajutut.
Kuten uhosin, viikon yhteenvedot palaavat ja viime viikolla urheilin seuraavanlaisesti: 

Ma: lepo
Ti: PK Juoksu 1 h 12 min / 8,9 km
Ke: Lepo
To: Juoksu PK + pari kilsan vetoa kävelypalautuksineen 1h 5 min / 7,4 km
Pe: Juoksu 1h 41 min / 12 km
La: Saikkua
Su: Saikkua

YHTEENSÄ 3 h 58 min / 28,3 km
Skipataan kuulumisissa siis se viikonloppu ja nythän elävien kirjoihin on jo palattu. Meillä oli taas vieras käymässä mikä olikin oiva syy kerätä itsensä sängystä ylös maanantaina ja lähteä happihyppelylle Lontoon uumeniin. Kävely teki siihen oloon ihan hyvää ja alkoi lopulta ruokakin maistua entiseen malliin. Kävelyä meille kertyikin varmaan sellaiset 10 km. Mulla on puhelimessa uusi Lontoo-appi, josta olin bongannut ihan itselleni ennestään tuntemattoman kohteen. Sitä lähdettiinkin etsimään ja ainakin neljä kilometria tuli käveltyä jo ihan pelkästään sitä etsiessä. Todellinen hidden treasure. ;) (Myös instagramin pettämättömän hästäg-mittarin perusteella melko hipsteri-turisteja oltiin, tätä kirkkoa on tägätty kuviin vain 130 kertaa kun taas vertaukseksi esimerkiksi hästägillä #bigben löytyi kuvia lähes 1,3 miljoonaa...)

No mikä tämä aarre sitten oli? St. Dunstans-in-the-east. Kirkko, joka on nähnyt Lontoon suuren tulipalon ja lopulta tuhoutunut osittain toisessa maailmansodassa ja sen raunioista on nyt tehty yleinen puutarha. Todella kaunis ja rauhallinen paikka keskellä superkiireistä Cityä. Kaiken etsimisen arvoinen ehdottomasti ja menee mun Lontoon TOP 3 kohteisiin. 

Vinkkinä tuleville kävijöille, se on sitten eri paikka kuin St. Dunstans-in-the-west. Käytiin nimittäin sekin sitten katsomassa :D


Tänään sitten on otettu to do-lista käteen ja pistetty visakin vinkumaan. Ilmoittautumisia on mennyt pari (toinen on se Damin maraton, toisesta lisää alla) ja ostettu lennot Suomeen! Suomen kesästä pääsen siis minäkin vielä nauttimaan, oli sää mikä hyvänsä. ;) Hellettä kylläkin tilauksessa!

Olin justiinsa heittämässä kirvestä kaivoon että triathlonkesä 2015 taisi olla mun osaltani nyt tässä. Että eipä ole nyt tullut ilmoittauduttua mihinkään paikalliseen tapahtumaan ja tuskin tulee ilmoittauduttuakaan. Mutta kuinkas sitten kävikään. Minähän totta tosiaan olen tulossa Suomeen! :) Kilpasiskoni Elisa haasteli mukaan Kangasala Triathloniin ja hullua ei tarvi paljon yllyttää, joten viivalla ollaan taas lauantaina 25.7.! Lähes kylmiltään mennään taas, mutta nooh. Hyvä pitkä treeni siitäkin tulee, voittotaisteluihin en valitettavasti omalta osaltani usko. :D Mulle tämä kisa on siis ensisijaisesti mahdollisuus jälleen päästä vähän haastamaan itseään ja nauttimaan kaikista näistä kolmesta lajista kerralla, kun eipä sitä oikein näköjään tule itsekseenkään kokeiltua. Etenkään täällä Lontoossa. Sarjana siis Kunto+ , jossa matkat 1000 m uinti, 30 km pyöräily ja 8 km juoksu. :)

2 kommenttia:

  1. Huh, hyvä että tauti on selätetty!!! Ja voi, kivaa että pääset kisailemaan triathlonissa vielä :) Oikein mukavat lajimitat muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, sairastaminen on jotenkin niin turhaa kun mitään ei voi tehdä. Lajimitat on juu juuri sopivat, tommonen sprintin ja perusmatkan välimaasto. Mennee vielä läpi tälläkin treenin määrällä ;)

      Poista