torstai 28. heinäkuuta 2016

Paras kesä!

Huh hei kun tämä kesä tuntuu menevän hirvittävää vauhtia! Ollaan nyt ehditty asustaa Tampereella kolme ja puoli viikkoa, ja ehditty tekemään ja näkemään jo vaikka mitä. Kalenterissa on paljon kaikkea kivaa, ja sitten kun ei ole niin extemporekin on tullut nähtyä ystäviä ja tehtyä kivoja juttuja. Nyt siis pitkästä aikaa pikaiset kuulumiset tänne bloginkin puolelle :) 

Todellisuudessa ei olla Tampereella ehditty olemaan kuin noin puolet koko tästä ajasta. Muuten ollaan ehditty käymään Tallinnassa, Helsingissä, Lapualla, Ähtärissä ja Jyväskylässä (mainitakseni vain paikat jossa on oltu ihan yön yli). Kesään on kuulunut festareita, ystäviä, sporttailua, jätskiä, saunomista ja ihanaa Suomen luontoa - eli kaikkea sitä mitä kesältä olen odottanutkin. Lisäksi nuo pokemonit tuli yllättävänä ja hauskana extrana mukaan (oon ihan hurahtanu siihen) :D 

Uudet huudit. <3






Tääkin on Tampereelta!  
Aurinko, järvi, Bianchi. <3

Tampere tuntuu hieman autiolta Lontoon jälkeen, ja mä kyllä nautin. Kotiovelta noin reilun kilometrin päässä alkaa jo ihan oikea metsä, pyöräillä voi ilman kuolemanpelkoa ja järviä riittää tässä pitäjässä (ja naapuripitäjissä) mihin pulahtaa kesäpäivänä. Kangasalan järviin pääsinkin tutustumaan edellisviikolla avovesiuintikurssin merkeissä, ja oli ihan parasta aloittaa joka aamu klo 9 hyppäämällä järveen <3 Jos mulla ois uintiseuraa joka aamulle, niin tekisin siitä tavan samantien! 

Kun tämä Suomessa asuminen näin harvinaista herkkua meille on, niin ollaan koitettu elää ja mennä molemmat näitä viikkoja mentaliteetilla, että ilman päällekkäistä menoa tai painavaa syytä millekään tai kellekään ei sanota ei. On muuten aika toimiva mentaliteetti, tulee tehtyä hauskoja juttuja. :) Vaikka varsinaista lomaa ei ole, niin rentoja päiviä työn kannalta on tullut otettua kyllä useampikin. Kesä on kerran vuodessa vaan ja syksyllä täytyy jaksaa painaa taas täydellä höyryllä! 



Tampereen lenkkipolkuja <3


Aika on tosiaan hujahtanut ja tässä yks kaks yllättäen ollaan jo ihan Tampere Countryside Maratonin aatossa! Huomenna juostaan! Sen verran täytyy kyllä perua puheita edellisestä postauksesta, että vaihdoinkin puolimaratonin tuohon lyhyempään Myllyn lenkkiin (12km). 

Oikean jalan sääri meinaa vähän vihoitella juoksun aikana, ja siksi juoksulenkit on jääneet vähän vähiin viime viikkoina. Pari hyvää pitkistä olisi vielä tarvittu tähän alle ennen puolikasta, ja päädyin siihen että tähän kohtaan parempi fiilis on lähteä lyhyemmälle matkalle. Ajattelin lähteä matkaan rennon letkeästi nauttimaan kauniista kesäpäivästä, ilman mitään paineita enkoista tai tuskaisen pitkistä kilometreista :) Tuolla maalla alustan pitäisi olla kuitenkin asfalttia ystävällisempi jaloille, joten tapahtuma sopinee mun säärellekin hyvin. 



Tiistenjoki-Haapaskoki haastepyöräilyssä oli jo 914 nimeä ennen mua!  
Tuli pikku pyöräprobleema kun mustekala-kuminauha takertui ketjuihin ja pokemon ilmestyi Markuksen päähän :D 


Sporttiviikonloppu saa sunnuntaina vielä jatkoa, kun osallistumme Elisan kanssa vielä Viikinsaaren ympäriuintiin. Tästä tapahtumasta me ollaan puhuttu jo monta vuotta sitten, mutta aina sen kanssa päällekäin on osunut joku muu tapahtuma tai meno. Nyt vihdoin siis päästään nauttimaan tästäkin perinteikkäästä tapahtumasta! 

Viikinsaaressa ei ole tullut käytyä koskaan muutenkaan, joten nytpä tulee nähtyä se sitten kerralla joka suunnasta. :D Uinnin päätteeksi päästään nauttimaan saareen vielä brunssia, joten eipä pitäisi sunnuntainakaan täydellisestä kesäpäivästä paljon puuttua (jos mitään)! 

Aamun uintitreenit tehty, paras fiilis!


Uinnin jälkeen äkkiä välipalaa, kun nälkä on aina huutava! 



Ensi viikolla sporttailut saa jatkoa melontakurssilla, jolloin vuorostaan Markuksen kanssa pääsemme tutustumaan Näsijärveen, ja hieman eri perspektiivistä kuin uiden. Oon siitäkin niin innoissani! Tää on ihan paras kesä :) 

Ja Suomi on melko kiva vai mitä <3 



2 kommenttia:

  1. Kiva kun kirjoittelit blogiin kuulumisia! Hyvältä näyttää teidän kesä tähän mennessä :)! Ja mahtavaa, huomenna nähään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli taas aiottua pidempi tauko blogiin, kun ollut niin paljon muuta kivaa tekemistä :) Jee, hauska nähdä taas!! :)

      Poista