tiistai 4. elokuuta 2015

Kesälomailua

Otinpa sitten vielä toisenkin viikon lomaa blogista ja itseasiassa koko läppäristä. Ja vähän kuntoilustakin. :D Viime viikko sujui siis erittäin rennoissa merkeissä, Tampereen, Jyväskylän ja Lapuan maisemissa ja lukuunottamatta edellistä postausta, läppäri pysyi laukussa koko viikon ajan. Nyt siis vain sekalaisia lomakuulumisia ja fiiliskuvia ja palataan parempaan ruotuun sitten seuraavaksi!


Ennen Kangasala Triathlonia kävin Elisan kanssa piiitkästä aikaa Tampereella Kaukajärvessä vähän polskimassa. Mun märkäpuku, joka on alunperinkin ollut tiukka kun mikä, on jostain syystä tätä nykyä vieläkin tuskallisempi pukea päälle. Se se varsinainen urheilusuoritus tässä lajissa on. Perjantaina menikin hermo siihen touhuun ja huonostihan se puku meni päälle. Kinnasi ja ahisti kauheesti. Ei siitä uimisesta tullut sitten kauheasti mitään. Eikä Kaukajärven pohjasta kipuavat vesikasvit auttaneet asiaa yhtään, yäk :D Lopussa otin märkkärin pois ja koitin uintia pelkillä uikkareilla, mikä oli ah niin vaivatonta sen taistelun jälkeen. Seuraavana aamuna oli olka- ja habalihakset ihan jumissa kun oli niin kovaa vastusta tuosta puvusta... Meinasin laittaa sen jo samantien myyntiin, mutta ehkä jään odottamaan kevättä sen kanssa ja katson miten paljon se puristaa silloin ;)Triathlonin jälkeen sallin itseni ottaa vähän rennomman viikon ja hyvähän sellaisiakin on välillä pitää. Ei sillä että olisin ylirasittunut ollut, mutta sopi muuten tuohon loman tunnelmaan tämä moodi ja kuten todettua niin mulla ei oo kuitenkaan niin kovin vakavaa tämä treenaus. Lähdin siis anoppikokelaan yksivaihteella huoltojoukkoihin, kun Markus lenkkeili 14 km Jyväskylän kumpuilevissa maisemissa. Sain sille reissulle myös maailmankaikkeuden hienoimmat pyöräilyhanskat lainaan! :D 
Loppuviikko soljuikin sitten Tiistenjoen rauhassa. Hain kummitytön yökylään ja hänen kanssaan tulikin viikon ainoat varsinaiset kuntoilut - juoksin kummitytön polkiessa pyörällä ensin 2,5 km koululle ja sitten kiipeilytelinetauon jälkeen takaisin. On muuten keinulaudalla keinuminen itseään moninkertaisesti kevyemmän kanssa aikamoista reisitreeniä! Kotimatkalla taivas aukaisi hanansa ja kastuttiin aivan kertakaikkisen litimäriksi. Kummitäti se vaan tarjoili pitkään muistettavia elämyksiä ;) Illalla otettiin juoksukisaa talon ympäri, hyviä vetoja itselleni, vaikka maasto olikin hieman haastava ja crocsit eivät ehkä maksimoineet tulosta ;) Seuraavana päivänä otin itsekin pyörän alle, sen verran tuli tuosta juoksuvauhdista "vauhtia nyt!"-huutoja sieltä pienen etumatkan päästä. Sekä kommentti "olisko ollu vähän helpompaa jos olisit ottanu vaan pyörän?" :DNyt ollaankin sitten oltu jo pari päivää takaisin Lontoossa, ja parien synttärijuhlintojen jälkeen päästy jo perusarkeen kiinni. Jopa sen verran että lenkkeilyn suhteen on pää avattu tälle viikkoa, siitä on hyvä jatkaa! :) Loppuun vielä parin viime viikon yhteenvedot, ne kun on jääneet tämän lomailun jalkoihin tyystin. 

Ma: Lepo
Ti: Juoksu 1h / 8 km
Ke: Lepo
To: Lepo (+ koiran ulkoilutusta pariinkin otteeseen)
Pe: Avovesiuinti, 20 min
La: Triathlon 1000 m / 30km / 8 km, 2:30:45
Su: Lepo

Yht: 3h 50 min

Ma: Pyöräilyä rauhallisesti 14 km
Ti: Lepo
Ke: Lepo
To: Juoksu 5 km / 35 min
Pe: Pyöräilyä yhteensä n. 10 km, rauhallisesti
La: Lepo (matkustusta koko päivä)
Su: Lepo

Yht: 35 min .... heh heh :D

Tällä viikolla on jo viime viikon kokonaismäärät rikottu ;)

2 kommenttia:

 1. Tosi upeita nuo luonto- ja eläinkuvat!
  Anoppikokelaan pyörä muuten kokee täydellisen huollon ensi viikolla -
  on sitten paremmin tuunattu noihin upeisiin hanskoihin ;) .


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mahtavaa että pyörä pääsee taas uuteen kukoistukseen! :D

   Poista